...

Usta Coin

Dogecoin’in % 12.000 yükselisi, Bir Sonraki Kripto Şampiyonu İçin Avı Teşvik Ediyor.

The Wall Street Journal

Bireysel yatırımcılar, bitcoin ve dogecoin'e daha ucuz alternatiflerin değerlerinin fırlayacağına ve onlara para kazandıracağına inanıyor.

Bitcoin ve dogecoin'in bu yılki kazancından sonra, bireysel yatırımcılar bir sonraki büyük şeyi aramak için kripto para birimi evrenine daha da derinlemesine giriyorlar.

Şaka olarak kurulan ve hiçbir amaca hizmet etmeyen bir kripto para birimi olan dogecoin'de bu yıl % 12.000'den fazla yükselişi, fiyatını bu hafta jeton başına rekor 69 sente gönderdi. Bitcoin geçen ay kısa bir süreliğine 60.000 $ 'ın üzerine çıktı ve 2020'nin sonundan bu yana fiyatını iki katından fazla artırdı.

Bu, yatırımcıların dikkatlerini DigiByte, VeChain ve SafeMoon gibi daha yeni dijital varlıklara yönelterek, sıçrama yapacak daha ucuz alternatifler arayışına yönlendiriyor.

Bir spekülatif varlıktan diğerine sıçrama, hisse senetleri, gümüş ve kripto para birimleri gibi çeşitli varlıklar için fiyatları artıran daha geniş çılgınlığın bir göstergesidir. Ayrıca, teşvik kontrolleri ile desteklenen tasarrufları olan ve Covid-19 salgını sırasında evde daha fazla zaman geçiren yeni yatırımcıların finansal piyasalarda nasıl değişken yeni bir güç haline geldiğini gösteriyor.

Genellikle çevrimiçi forumlarda ve sohbet gruplarında söylentiler ve spekülasyonlarla beslenen bahisleri, daha tecrübeli para yöneticilerinin piyasaların aşırı ısındığı ve fiyatlar tersine döndüğünde küçük yatırımcıların zarar görebileceği konusunda uyarmasını sağlıyor.

Devamı
Kripto para birimlerine ve diğer İlk Para Tekliflerine (ICOlar) yatırım yapmak oldukça riskli ve spekülatiftir ve bu makale Usta Coin veya yazar tarafından kripto para birimlerine veya diğer ICOlara yatırım yapılması için bir tavsiye değildir. Her bireyin durumu benzersiz olduğundan, herhangi bir finansal karar vermeden önce her zaman nitelikli bir profesyonele danışılmalıdır. UstaCoin, burada yer alan bilgilerin doğruluğu veya güncelliği konusunda hiçbir beyanda bulunmaz veya garanti vermez.